Sunday, 29 January 2012

walau simple ttp sedap... hohoho

pagi ni celik mata ja rasa mcm nak makan sambal tumis ikan kering ngn ikan kering masak asam ngan telur dadar.... ngeeeee pic mcm biasa malas nak load la klu terpaksa menanti lebih dr 5 min :) walau menu ni ringkas tetapi mmg puas makan, siap bertambah2 3 4 pinggan.. kerrrrrrrrrrrrrrrrr sorry ya peyut , esok kita diet ( janji manis ja wahahaha) aku klu makan benda yang mmg puas hati , terlajak 2 3 pinggan pun x rasa bersalah sgt.. Bagi aku klu nak terbabas diet baiklah makan benda yang sedap, tapi klu benda x sedap mmg tak hadap la ceq oii.. kekeke menu ni easy n simple to make.. ada bawang cabai kering n ikan masin dah siap sambal tumis.. ada bawang halia bawang putih asam jawa ikan kering dah siap ikan kering masak asam n ada telur dah siap telur dadar ( x buh bawang apa pun..nama pun easy:) ni klu makan time2 hujan kena ngn nasi panas2 maw la mak mentua lalu x perasan( ngeee , luv u mak:)

No comments:

Post a Comment