Sunday, 29 January 2012

barang hantaran gubahan hasil tgn aku...

gubahan coklat lolipop jd bunga
bekas cincin.. even wat sendri x salahkan klu aku cakap sangat lah cantik :)
keseluruhan gambaq hantaran.. penuh meja aih..
hehehe... baju biru kak ipor tersayang baju hitam adik bongsu yang comel op kos ada aku.. hehehe kami bertiga menumpang populariti tunang adik lelaki aku d atas pelaminnya yang sgt cantek( dulu time aku sarung cincin depan pintu ja duk pun atas alas kaki, nak wat cm,na rumah terlampau penuh ngn rombongan hubby hahaha )ni la bakal ahli baru famili pak ali.. sayang x leh share kegembiraan ngn arwah mak n ayah...
sempat g abek gambar bersama hantaran balas dr pihak pompuan..
p/s: panjang umur ada jodoh thn ni aku load gambar hantaran kawen pulak... amin :)

2 comments:

  1. Cla, memang cantik. Sweet kaler dia. :) Berseni tgn hg, serba boleh!

    ReplyDelete
  2. tq... ngee terpaksa wat termenjadi la pulak ... :)

    ReplyDelete