Tuesday, 24 January 2012

nak jejalan ke mana ya????

hari ni hubby duk ulang tanya ( sebenarnya dr kmarin lagi :)nak p mana cuti hari ni... adessss memang x da idea la.. kang jawab x yah g jauh2 , kita g mkn es mcd sat g x patut pulak.. hahahaah semenjak dua menjak ni , hubby asyik nak ajak g jalan jejauh ja.. ( apekah buhsan duk d umah??) dia ada suggest g kuala kangsar or ke ipoh.. sekali tiah ckp kita balik penang je , senang!!! ( hahahaah mummys girl toi ) sebenarnya klu nak ikut plan asal nk g mndi sungai kat burmese. Tapi yang buat tercancel lepas abang chaq tnya selamat ka nak mndi?? virus kencing tikus x da ka? anak meen duk ada spital la ni kena kencing tikus... ( adesss, cian dia) pastu dikejutkan pulak ngn kematian izwan pilus pun gara2 kencing tikus (al-fatihah...)Jadinya plan pun cancel... Maka dgn itu tidur semalam pun duk pikiaq nak p mana... (adess... )
nak duk dlm umah selimut cmni boleh x???

2 comments:

  1. dok umah jer lah.. layan citer cina.. hu3..

    ReplyDelete
  2. hahaha... crita dah habis la sayang...

    ReplyDelete