Thursday, 12 January 2012

ni la jadinya klu dah suka .. :)

assalammualaikum..
hehehe (mulakan post dgn gelak :) mood happy berbunga2
manakan tidak dah lebih dua minggu try download lagu someone likes you by adele
last night hubby tolong download n succeed la.. ( tabik spring toing toing lah :) masuk kali ni dah 10 kali back to back melayan lagu nih.. kena lak kala bulan penuh camni.. (bes fren melawat ok )mmg bes la baring2 atas tilam sambil layan lagu bes
ingat pasni nak wat ringtone henpon lak, so klu lambat angkat tu faham2 je lah ye .. selagi tak boring selagi tu la ceq dgr lagu ni
bukan rentak ja bes lyrics dia pun menyengat.. " sometimes its last in love but sometimes its hurt instead " oh syahdu je
so kekawan, mcm adele nyanyi " i wished nothing but the best for you " kekeke.. klu korang nak dgr search lagu ni kat youtube k, aku maleh nak loading video.. maw beruban aku tunggu , lambat bebenor :)

No comments:

Post a Comment