Saturday, 7 January 2012

Kenapa nak kisah?

Assalammualaikum.. Tajuk post kali ni tuk mereka2 yang suka sibuk hal org lain.. Hehehe bukan nak cr gaduh, cumanya mengertilah takde sapa suka pun korang sibuk2 hal org lain.. Cukuplah kau sbuk ngn famili kau kerja kau tak pun ngn pets kau.. Kalau dah rasa hidup kau tu terlampau lah bnyk nasa senggang pergilah wat kerja amal dapat juga pahala.. Dr kau sibuk2 dgn sesuatu yang konpem2 none of your damn business.. eeeeiiii.. Tak suka la peel kau , nak ja aku jerit kuat2 kat kepala lutut kau (maklumlah kepala kau tu cuma perhiasan je, empty) kau g main jauh2.. :@

No comments:

Post a Comment