Saturday, 14 January 2012

hujan.... sejuk.. berdengkorrr

assalammualaikum.. hujan la pagi nih sejuk plus2 ler :) tggu kembar g tadika pas tu planning nak samnbung bergulung dlm blanket... kat luar pun dah berkabus2.. dah mcm kat cameron highland dah haih hahaha klu duk kat kampung sure dah dgr bunyi kekatak sahut menyahut silap2 ada yang interframe masuk dlm umah (say never to katak wakaka) rasanya planning hubby nak jejalan cr brg dapur berkubur kot hehehe tapi klu jadi nmpaknya planning aku nak bergulung dlm blanket le yang lebur hehehe tapi apapun makan bihun sup panas2 sedap kot hujan2 cmni.. sayang pakcik bihun sup dpn kemta tutup hari ni.. cumanya klu beli lagi pasni make sure belek dulu dia bungkus apa jgn sampai pisang berbuah dua kali ( masih tensen pasai smlm ler..:) klu la hubby ckp " yang, x yah masak la hari ni.. " bahagianya rasa kekeke mai dah hari malas ceq cla wakakaka... berangan je lah , mesti kena masak jugak... mcm la depa suka makan lauk kedai ngeeee ( tp klu sesekali x alah kot ) :)

No comments:

Post a Comment