Friday, 20 January 2012

hahaha... pernah rasa mcm ni tak...???

hahaha... korang pernah rasa mcm ni??? ngeeee mesti tensen kan? kena pulak klu msg tu kita sent dgn pengharapan dibalas dgn kata2 yang mcm ni.." k sayang tdur mmpi i k.. " tak pun "sweet dreams sayang " tak pun paling koman ( kata org utara heeheh) "tdo elok2..." hahaha.. dulu aku sllu rasa mcm ni , tetambah time kapel.. kekadang bila langsung c dia x reply siap off pas tu on blik henpon ( cap ayam ja time tu kekeke) bkn apa takut la henpon problem.. hihihi sedangkan c dia haremmmm nak membalehnye ( kenan tain 3t mai dah :) so , klu korang pernah rasa mcm ni..sesama la kita memaafkan c dia k .. hahaha enjoy life kawan

No comments:

Post a Comment