Monday, 9 January 2012

Sebab saya sayang adik3 saya :)

Assalammualaikum.. Selalu updated blog siang2 tp kali ni update blog mlm2 dlm keadaan mata tak mengizinkan.. Esok adik2 nak datang melawat dah la,ma depa tak mai.. So menu esok mb siakap stim n siakap 3 rasa sekali ngn tumyam n padprik.. Wah meriah la meja esok.. Yang nak dtg 3 org je, tp menu mcm berlebihan la pulak.. Tak pe, sbb saya sayang adik3 saya.. (rasa comel je bila pakai kata ganti nama 'saya' ni : ) well esok mmg hari sibuk tuk aku.. Hopefully masak esok menjd n sedap :)

2 comments:

  1. Sedapnyaa, menu kedai tomyam! :) Aku sukaa

    ReplyDelete
  2. hehehe.. hubby n anak3 suka sgt makan kat kedai tumyam tu yang aku blajaq masak tp menu yang depa suka ja yang depa tak suka aku tak pernah la cuba masak sbb aku klu blajaq guna cikgu lidah ja.. makan n rasa pas tu balik cuba masak rasa sama ka tak... kekeke klu tak pernah rasa mmg tak taw la nak wat cmna

    ReplyDelete