Tuesday, 31 January 2012

ajl punya cerita... mode: rumah siap pahat berbunyi2.. hihihi

jatuh cinta ngan lagu penakut by yuna...malam tadi waktu tgk persembahan yuna di ajl26 kat tv3, rasa mcm sweet je lagu tu.. lagipun jarang2 dpt tgk yuna perform tanpa main gitar.. sesekali do something lain mmg nampak lain la kan?? but rezki blom berpihak kpd yuna, coz dia x menang apa2 pun mlm td even ada 2 lagu dia yang tercalon.. but doesnt mean dia x bes ok.. muzik klu bes , x menang award tapi lekat in heart kira menang jugak lorh :) ksimpulannya rata2 performance mlm tadi semuanya bes, accept ada la 2 3 ( :p ) lagu yang buat aku wondering sorang2 cmna bleh lepas masuk nih??? ( sambil garu kepala coz mmg gatai , syampoo dah habis huhuhu malas g kedai..) contohnya lagu yang x bes mlm tadi ialah... kekeke (kejam lak rasanya nak mention kat sini.. ) cinta muka buku.. mmg sweet klu dgr dlm keta , aku siap nyanyi2 ngan anak3 lagi tp aduyai dlm keta ja la.. mlm td vokal ntah apa2, pas tu main sketsa pun ntah apa2.. short story failed habis!!! try len time lah adik najwa latif :) lagu kanda adinda pun sama ... kat mana la kekuatan lirik dia, pastu yang nyanyi pun mcm sakit perut ja man vokal dia ( hahaha jahat mulut pulak mak semah hari ni :) pas tu baju tu .. adesss.. taw la lirk da sebut tun teja bagai tp jgn wat lawak bleh x? Satu lagi lagu klu mention mesti ang pa marah kot ( agak aku la..lagu yang disebut2 boleh menang kan..?) Well..lagu seribu sesalan.. lagu mmg bes, klu dgr kot radio boleh wat ko rasa ja sedih pilu kan? tapi bila depa perform , arrangement ntah apa2, taw la nak wat d bes.. tp klu sampai mcm hilang feel wat pe.. but kena la ngan tema 3 sora.. mmg 3 sora sangat.. pakat2 nak tonjolkan sora memasing sampai x berapa blend ngan best dah bunyik dia.. ngeeee ( for info: aku juri ke31.. jadinya mmg maklumla kan nape voice aku x dipedulikan.. hahaha)memang beribu sesalan bila tgk depa nail stage nk abek trofi.. cesss ( tp bukan pasai mulut aku ye shila amzah nak terpeleot kat tangga tu hahaha, pasai tu kot duk pegang2 tgn ,tak mampu berdiri atas kaki sendri ngeeee... makin jahat mulut mak semah taw... :) Anyway congrats kpd yang menang.. hafiz - awan nano - tshirt leher bodo - track bottom - non selipar :)mmg terbaiik ( x yah pening pikior nak bayor designer kan.. gud job :) persembahan alyah pun bes.. x sia2 freezed mcm patung kan.. nice!! tapi ajl mlm tadi mmg paling baik kot.. stage dia lighting dia sound dia dua orang penyampai tu ( faizal ismail mmg humur habis cherryl so damn cute :)Persembahan yang paling lekat di hati aizat ngan sungai lui, ada kelainan kan? asyik je tgk org tu lukis pakai apa aku pun x taw.. nmpak mcm serbuk.. kreatif!!!! :) pas tu yuna ngan lampu2 sgt relex kan but nice..:) Persembahan yang x berapa lekat di hati aku x mention sbb bukan ja x lekat di hati, kat kepala pun sudah lupa... So pas ni.. ahugerah bintang popular la plak.. rezki sapa la thn ni kan? hmmmm... sesama la kita tggu dan tgk ( aku tgk dr umah ja.. :)

No comments:

Post a Comment