Thursday, 19 January 2012

bila mai mode malaih...

dlm sebulan mesti ada 3 4 hari aku malaih nak wat apa2.. masak pun ala2 ja.. ckp pun sekali sekala.. mandi pun sekali ja.. Tak taw la korang tp aku klu mai mode malaih ni mmg klu bleh nak melingkar atas katil ja .. time ni klu anak3 ada homework pun jd malaih ja nak tlg ajar.. hehehe
Nasib la x selalu jd mcm ni , klu tak mmg tension la klu jd anak ceq cla wahahaha... Hubby pun dah masak benar ngn peel aku yang satu ni, sepatah dia tanya sepatah ja keluar dr mulut aku ni ( luar biasa kot hhahaha.. klu tak satu soalan ada mcm2 jawapan , pilih ja maw yang mana :) Time mcm ni klu la hubby ajak mkn luar pun mmg malaih gila nak keluaq hbq ang ngeeee....Muka tok sah hbq la.. jgn kata bersolek , buh bedak pun tak ingin dah.. tapi paling dahsyat bila nak p bilik ayaq pun berat melangkah hahha.. adess. Tapi la ni dah ok dah.. Everything dah back to normal dah :) Hubby suruh masak laksa pun dah tak wat muka cokodok keras dah.. hahaa

4 comments:

  1. same goes to me...hahahaha..btol ntah ayt omputih ni

    ReplyDelete
  2. hahaha... betoi la tu ngeee ada gak yang jujur ek nak ngaku berpenyakit malaih bleh wat grup pas ni :)

    ReplyDelete
  3. cer teka sapelh yg begitu jujur,tulus n mulus mengaku ni.....hehehehehe

    ReplyDelete
  4. rasa mcm kawan kita ja.. tp masalahnya skg kawan kita ramai yg malaih mcm kita hahahahaha ( kenapakah aku ber'kita2' bagai ) adess... cer khabor ke teman ate... sape ni??? ngeee

    ReplyDelete