Saturday, 31 December 2011

lapor.....

Pedih perut la pagi ni.. Laporrrrrr hubby kuaq beli nasi lemak pun blom balik2 lagi , sat si kembar bangun dah nak kuaq g tangkap gambar tuk tadika depa . Adess.. ni la yang dapek bila kmarin juz makan kepok lekor ngn bhun sup.. Dah taw perut tu size extra large , small portion jugak aku nak taruk.. kan dah masuk angin , kang merebus megi juga aku pagi2 ni... :(

No comments:

Post a Comment