Saturday, 24 December 2011

akhirnya...

Assalammualaikum...
Akhirnya berjaya juga la add nuffnang masuk blog aku ni. Heheheeh... tak sangka buta tenet mcm aku ni boley jugak create my own blog. Lagi rasa tak percaya bila sendiri2 duk mereka tp op kos la ada pembantu.. my own brain n my own fingers... hhahahaha , go cla go cla you can D to the O to the I to the T.... you can do it yeayyyyy...!!!! :)
memula buat dulu blog nmpak tak bes ja.. mcm boring ja.. murung ja perasaan tu bila tgk.. hehehe , sekarang seyes happenning.. kekekeke ( sapa lagi nak puji klu bkn diri sendiri ..:) tapi betoi mcm org kata (org mana yang kata x taw la pulak.. hahaha ) kalu sesuatu tu kita usaha sendiri walau susah dan pahit macam manapun pasti terasa indah dan manis apabila usaha kita tu mmbuahkan hasil..
Hmmmm... cakap pasal buah , sat g nak kenakeluar g mall , nak cari buah limau manis.. hehehe, nak raya cina ni mmg berlambak la buah limau manis.. beli banyak2 simpan dlm peti es ( hehehe.. bukak peti es nampak buah limau , oren ja view dia... meriah... :) pastu pakat berulang la satu famili bukak peti es.. setakat beli 2 @ 3 kilo tu tahan la 3 hari.. kekeke , memang hantu limau.. ketupat pun x layan macam ni taw..
Aku kira cukup sampai di sini dulu , ada ruang waktu aku pasti menulis lagi. Salam :)

No comments:

Post a Comment