Monday, 5 March 2012

mummy ketagih!!!!!!!

heheheh.... tapi x dak la sampai terjegil mcm ni ye...  p/s: sayang.. u scared me a lot ngan pic ni.. so jum scared others... heeeee
lamanya tak mengupdate blog ni... jgn kata update, jejalan ke blog2 lain pun dah lama sgt kut x wat.. ni semua pasai ketagih!!!!  Amboi panas lak status ni, ketagih??? Ketagih apa agaknya??? 
hahahaha.... dun worry la sahabat, bukan ketagih mende pun .. tapi efek teruk gak la.. mata jd sembab.. lingkaran gelap bawah mata pun dah meriah ngeeeee....
Anak2 pun x berani nak dekat... hahahaaha cian depa :)
Semakin berdebar2 no.. okaylah x maw la bg angpa tension.. kita kan nak happy2... ngeee
Yang betuinya aku ketagih main game kat pc ni ha.. hubby la rajin sgt mendownload games.. aku lak yang over... lepas satu stage g satu stage g satu stage... duk ulang tu la selagi nyawa duk ada... sedq2 mata berair2 duk berjegil dpn pc ni... sampai hubby komen  ' hmmmm... bongkok sabdu la pas ni ' hahha... ( sorry sayang.. istrimu di peringkat tertinggi dalam game ni :) Mana leh nak menyerah kan... weeee
Yang lawak.. sampai satu tahap x mo bercakap ngan sesapa ( bukan ada sapa2 pun hubby n anak3 je ) depa mai dekat pun aku sruh duk diam2 atau g main jauh :) ngeeee... mummy sorry tapi x leh janji pas ni mummy x wat lagi... tu dia penangan game... bukan la game dahsyat pun.. PESTERING BIRDS  ja... hahahaha
Tetiba terpikiaq kalau la setiap stage yang aku lepas ni dia reward duit... mak cik kayooooo lo 
Tapi x daknye... yang dapat mata sembab , dark circle duk bertenggek baik punya bawah mata n bebudak pun boring ... depa kata asyik ibu ja main... ngeeee... okaylah sehari dua ni angpa cuti , pc ni angpa la punya... sok2 angpa p skolah mummy take over ye... wahahahaahaha 
Selagi x boring.. dah boring t mummy duk diam2 lah..  Cumanya nasib baik dapoq masih berasap... kalu x masuk angin keluaq asap ;) kuang kuang kuang

No comments:

Post a Comment