Friday, 1 June 2012

konpem thn depan x mo dah...

hehehe... pic cake ???? malas nak load.. reason : tenet lambat !!!
tapi masih nak cakap.. yesterday , kira cake pertama ku makan for my annivrsary.. last makan cake masa kahwin.. hahaha ( tuk celebrate anniversary lah... cake besday kiddo tu every time celebrate besday depa op kos la ada cake.. tapi ni cake anniversary... hmmm, kesian kan????
x yah nak kesian sgt lah... ekceli , daku ngn hubby selalunya sekadar wished each other ja...  baik besday n anniversary.. mmg dua2 bukan kaki  "sepraisssss" hahaha.. kmarin pun mcm awkward sgt... hahaha
last2 ku x bergambaq pun mcm selalu ngn hubby... makan pun selamba ja suap diri sendiri..  hati????? sedikit sedih.. muka ??? sedikit ketat... tapi masa go to bed dua2 dah x berdendam ... perang sudah tamat.. ;D
tapi dlm hati , dah siap niat.. ni lah last time ku beli kek tuk anniversary... thn depan ku beli baju merewards diri sendiri ajalah... kah kah kah...
p/s : heheeh.. happy 9th anniversary laling , jum!! grow older together :)

No comments:

Post a Comment