Friday, 8 June 2012

ape cer diet ceq cla??? =D

hehehe.... ape cerita diet ceq cla... ??? hehehe.. ada masa terbabas ke laut dalam .. ada masa gagah berdiri ngn botol air mineral...
dah lebih sebulan since aku start diet.. dari berat 64kg.. trun 60kg... pastu naik balik n now dah trun balik ke 60kg...  :) tapi mmg happy sangat sebab being 60kg kali ni ku rasa perubahan... pagi td masa pkai seluaq size 29 sebelum ni yg mana ku pakai tapi x button sebab x celuih...(x muat la tew :) hari ni senang ja masukkan kaki.. ku dah " eh... biar betul... cam senang lak masuk.. ) pastu lagi tergejut bila " eh... boleh lak button.." terus abek penimbang n timbang.." hmmm 60 kg gak..tapi nape longgaq ? "
bagi nampak muka sikit.. kang x caya lak tu ceq cla... wahahaha...  cian kena snap sendiri... wahahaha... tgk my lengan... x sangka leh jd kecik cam tuh.... wahahahaaha

masih byk nak kena buang hehehe... 

neway.... ceq cla x kisah... hehehe, rasa mcm berbaloi2 lak diet kali ni... walaupun masih byk nak kena buang ... klu ikut bmi ku harus dlam berat 50 - 55 kg ja... insyaallah hehehe... tgk lagi sebulan ++ lpas ni... hehehe... ku target dlm 3 bulan nak capai berat ideal...

p/s : nampak gaya... baju raya polka dot ceq cla x leh pkai lah raya ni... hheheeh , gila longgaq...

No comments:

Post a Comment