Saturday, 25 August 2012

biarlah gambar jd bukti... kekekeek ^_^



time ni baru umur  24 thn camtu...



 
masa memula habiskan sebotol jamu kampung


sete;lah 2 bulan amalkan jamu kampung.. not to b snobby k.. tapi mmg ku sendiri terpaksa akui " sendiri pun x sangka leh jd slim camni.. "  ^__^ 


the latest of me.. lebaran 2012 n my ss baju kurung moden... kikiki see it to believe it



sekadar nak kongsi.. kan sharing is caring..  khasiat luar dalam sgt berkesan tuk wat ku percaya i'm worth it..
sekarang mmg happy , dah x de rasa rendah diri , keyakinan diri 100% naik.. nak berdepan ngn org atau my darling hubby , bukan lagi sekadar senyum berpura2... 
selalunya ku hanya mampu maintain 63kg ( pling ringgan walau diet cam apa lagi )  selepas seminggu raya, sekarang dah x de hal.. 55kg dah almost sebulan...  alhamdulillah dah jumpa yg serasi.. jum cuba gangs.. 
kalau ku mampu mcm anak dara di umur penghujung 20-an... korang pun boleh..  >_O
nak masuk umur 30 thn mei 2013 nanti  ( insyaallah .. law di panjangkan usia  ) mmg dah x de rasa gusar lagi... 

2 comments:

  1. sorry... bz benar mak lately.. blogs sendiri pun dah x sempat nak updates.. kikiki..
    beb, law mahu.. sms 0135305704 o pm clasaad @ pesbuk.. kita sharing resepi slim n healthy.. ^_^ okay :)

    ReplyDelete